Storitve

Oglaševanje

 
Oglaševanje

Spletni portal www.javnadrazba.si smo pripravili z namenom zbiranja informacij v zvezi z dogajanji na javnih dražbah in zbiranjih ponudb za prodajo, oddajo ali nakup nepremičnin v Republiki Sloveniji.

Na enem mestu želimo združiti čim večje število podatkov, potrebnih za to, da v morebitnih kupcih vzbudimo dovolj zanimanja za posamezne nepremičnine, ki jih ponudniki tržijo v omenjenih postopkih.

V ta namen smo osnovnim informacijam o vrsti nepremičnine, njeni velikosti in namembnosti, dodali še mapno kopijo. Ta nam pomaga razbrati mikrolokacijo nepremičnine; na voljo so tudi povezave na strežnike Google Earth, VURS,...(glej pod povezave).

Najpomembnejša nadgradnja vsem omenjenim osnovnim informacijam pa je fotogalerija. Fotografije so nedvomno tisti argument, ki bo prevesil tehtnico na stran odločitve za nakup nepremičnine, ki Vas res zanima.

Sodelujoči v organizacijskem teamu portala www.javnadrazba.si zato vljudno vabimo ponudnike javnih dražb in zbiranj ponudb za prodajo, oddajo ali nakup nepremičnin, da se pridružijo veliki skupini oglaševalcev, ki so že zadovoljni naročniki oglasov na naših spletnih straneh.

 
 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani